Виц: Скржавец на жешка линија


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Некој скржав тип решил да сврти од телефон на жешка линија, да сети и тој какво е тоа чувство кога некоја девојка ти зборува валкано и стенка од другата страна на телефонот.

Врти типот и се јавува девојката:

Ало, маче, за тебе ќе направам се што сакаш.

Еј супер, женска, ај ако сакаш ќе спуштам сврти ми ти, да не трошам јас.