Виц: Секс авантура на снаа и свекрва


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Некоја снаа од мало гратче во внатрешноста на државата имала љубовник од главниот град, ама не знаела како да се оправда кога ќе оди во градот на секс со швалерот.

Швалерот ја поучил да каже дека ќе оди на погреб. Таа го сторила тоа, но свекрвата и рекла дека и таа ќе оди со неа да и прави друштво. Му се јавила снаат на швалерот да му каже, и барала совет од него што да прави. Тој и рекол да биде без гајле, ќе најде некој и за свекрвата да ја задоволи. И така биднало.

Се враќаат назад снаата и свекрвата и снаата ја прашува што ќе кажат сега кога ќе се вратат дома. Свекрвата и вели:

Ти снао кажувај што сакаш, јас знам дека морам пак да се вратам ваму на четириесет дена помен.