Кога Црногорец ќе го прашате дали ќе победи Трамп или Клинтон


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Има темелен и конкретен одговор. Знае кој сака да победи и знае зошто сака тој да победи.