Мајтап

Виц: Сиот е на татко му

Трпана турка количка со бебе низ маало, ја среќава некоја комшивка:
– Леле види го колку е слатко целото личи на татко му.
Трпана се подзамислува и ја прашува:
– Колку си сигурна дека ти личи на маж ми? Оти бебето е на комшивката од трети, ме замоли да го почувам малку!

Advertisements
To Top