Мајтап

Виц: Најубав подарок

Мара ја прашува Цвета:
– Што ти купи сопругот за 8ми март?
– Ми купи од трите-подолгото!
– Де бре, значи ти секогаш најубави поклони си добивала!

Advertisements
To Top