Мајтап

Виц: Апчиња против коронавирус

Во болница докторот му се обраќа на пациент:
– Овие апчиња за лечење на коронавирусот ќе мора да ги пиете до крајот на животот.
– Ама докторе, сте ми дале рецепта само за една недела?!
– Така де, што има тука нејасно?

Advertisements
To Top