Виц: Што се тројца Македонци?


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Еден Французин – женкар, двајца – дуел, тројца – револуција.
Еден Италијанец – музичар, двајца – пицерија, тројца – синџир ресторани.
Еден Германец – нацист, двајца – фабрика, тројца – војна.
Еден Евреин – продавница, двајца – корпорација, тројца – банка.
Еден Албанец – слаткар, двајца – чета, тројца – мафија.
Еден Грк – геј, двајца – брак, тројца- геј парада.
Еден Македонец – пијаница, двајца – скандал, тројца – политичка партија.