Мајтап

Виц: Што не смее да се гледа?

Верник кај попот на исповед:

Оче, слики од голи жени може да се гледаат?

Може, чедо, зошто да не.

А порно филмови?

Може и тоа.

А што не смее да се гледа оче?

Па, не смее да се гледа кај што заваруваат со електричен апарат.

Advertisements
To Top