Мајтап

Виц: Мастика место гел за дезинфекција

Го праќа сопругата мажот до продавница да купи гел за дезинфекција, пандемија на коронавирус е, мора да се пазат.

Оди мажот и се враќа со шише мастика.

Го гледа жената и му урла: Говедо едно пијандурско, зошто си купил мастика?! Нели гел за дезинфекција требаше!

А тој: Па, поевтина беше мастикава, а исто дезинфицираат.

Advertisements
To Top