Виц: Што е поважно – надвор или внатре?


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Да ми веруваш, многу поважно е што има внатре, отколку што покажува надвор.

Абе не ме зезај.

Најсериозно.

Дај ми еден пример за тоа.

Фрижидер.