Мајтап: Женски имиња на ураганите


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Другари си разговараат:

Брат, дали знаеш зошто на ураганите им даваат само женски имиња?

Поим немам, брат. Зошто?

Затоа што доаѓаат влажни и бурни, а си заминуваат со коли и куќи.