Виц: Шефот на телефон

Му ѕвони шефот на Трпе на телефон:

Ало, Трпе, шефот на телефон! Кога ќе дојдеш на работа?

За пет минути сум таму, шефе. Гужва има во сообраќајот.

Алооо, Трпеее! Разбуди се!!! На фиксниот дома ти ѕвонам.