Виц: На буквата П

Не за џабе зборовите Проститутка, Политичар и Пе.ер почнуваат со буквата П.

Како бе така зборуваш против власта, тргнувај ајде со мене!

А ти кој си, бе?

Полицаец.

Упс!!!