Виц: Секс во тројка


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


– Ајде бе, драги, што се лутиш?!

– Мрш, мори! Уште прашуваш зошто сум се лутел…

– Па, нели твоја беше идејата за секс во тројка…

– Моја беше, да. Ама мислев дека и јас ќе учествувам!