Виц: Пушач и непушач


ТОП викенд: Битка за Манчестер и две дербија во Италија! ↓↓↓


Двајца другар, едниот пушач другиот не сака ни да помириса цигара, си прават муабет и овој вториов го вразумува првиот:

– Брат, по колку цигари дневно пушиш?

– По три кутии брат.

– Колку чини една кутија?

– Евро и пол.

– А колку години имаш?

– 30.

– Од колку години пушиш?

– Од 15.

– Ти брат за 15 години си спискал на цигари околу 25.000 евра. Да не си пушел, сега ќе возеше нов џип.

– А да те прашам јас тебе брат – ти пушиш?

– Не.

– Па, КАЈ ТИ Е ЏИПОТ БЕ, БРАТ?!?!