Виц: Годишен одмор


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Го вика шефот Трпе во својата канцеларија и го прашува:

– Трпе, брат, сакаш ли бе ти испотени жени?

– Не бе, шеф, кој сака испотени жени!?

– А топло пиво пиеш ли бе, Трпе?

– Скраја било, шеф, кој сака да пие тополо пиво, дај не ме зезај.

– Тогаш Трпе, брат, верувам нема да ти е фрка годишниот одмор да го искористиш в зима.