Виц: Русокоси во Фиќо


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Се возат две русокоси во фиќо.
Фиќото почнало да трокира.
Едната русокоса ја отвора хаубата:
– Па ти немаш мотор!
Другата отвора позади.
– Уф, еве резервен!