Виц: Причина за развод после 60 години брак


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


83 годишен дедо се разведува од бабата.
Судијата го прашува:
– Господине, зошто вака после 60 години брак? Што толку лошо може да ви направи една беспомошна баба, па да барате развод?
– Почитуван судија, вие не знаете женскиот мозок што сѐ може да смисли?
– Е што толку ви прави?
– Само чека да заспијам, си ги става моите заби и јаде лук!