Виц: Бабата го фатила дедото со Вијагра


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Влегува бабата во собата и што да види – дедото сече таблета Вијагра на 4 дела.
– Што правиш, старо?! Треба цела да ја испиеш!
– Не се врти светот околу тебе. Сакам само да мочам!