Виц: Не сакам во задникот


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


– Ајде, соблечи ги гаќите и врти го газот кон мене!
– Не Трпе, не сакам во газот!
– Ма не се плаши, ти викам, не боли!
– Ааа, Цвета ми кажа болело.
– Цвета многу мрдаше, не можев да ја погодам убаво, за тоа ја болело.
– А, и срам ми е!
– Зошто да ти е срам, па се знаеме од основно, не треба од мене да ти е срам. Мене ми е сеедно, дали е жена или маж!
– А може ли да не гледаш?
– Е како ќе те погодам, ако не гледам?!
– Ами, со пипкање!
– А бе, шо нема да ви текне на вас жените… Ја па шо те молам, заврти се ваму. Отвори устата, ајде голтај. Само ти кажувам како доктор дека апчиња не помагаат, требаше инекција да ти ставам, ама ти не слушаш!