Мајтап

Виц: Прав домаќин

Синот го прашува Трпе:
– Тате, може ли да ги вратам шишињата од пиво што пиеше ти синоќа и со кауцијата да купам леб?
– Може бе сине, како не можело. Ах бе, ако не сум јас во оваа куќа, ќе умрете од глад!

Advertisements
To Top