Виц: Понеделнички на работа


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Понеделнички, на работа, доаѓа вработениот, со вцрвенети очи.

Шефот: Батка, што ти се така црвени очите? Си пиел?

Работникот: Е не, цел викенд плачев, ми фалеше работата.