Виц: Плавуша на возачки испит


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Згодна плавуша добро се извежбала за градска, па оди да полага завршно за возачка дозвола. Влегува во кола и почнува да вози, па инструкторот ја прашува:

Што ќе се случи ако ја кренеш левата нога?

Ќе го отпуштам квачилото.

А ако ја кренеш десната нога?

Ќе ја отпуштам туражата.

А ако ги кренеш двете нозе?

Гарант ќе положам од прва, без да возам.