Виц: Плачам кога имам секс


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Жена оди кај гинеколог: Докторе, зошто кога имам секс секогаш плачам?

Како така? прашал докторот.

Па, проверете ќе видите.

Почнал докторот. Работел, работел, таа задоволно воздивнувала, но не плачела.

Еве, не плачеш. Зошто лажеш?

Таа: Не запирај, ќе видиш.

Продолжил докторот, втор пат, трет пат и на крај рекол: Не можам повеќе!

А жената со солзи во очите: Ееееx, така кога ќе ми речат!