СПОДЕЛИ МУЗИКА: Дафер Јусеф – Miel et Cendres, музика за спокој на духот и дамарите


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Од албумот Divine Shadows на фантастичниот композитор, пејач и мајстор на удот, Дафер Јусеф. Слушајте, уживајте и споделувајте.