Мајтап

Виц: Пијаница во кафана на раце

Влегува некој почитувач на добрата чашка во кафана одејќи на раце.
Го гледа персоналот, се чуди, па го прашуваат:
Што вака на раце влегуваш бе, брат?
Па, ми рекоа моја нога да не стапне овде.

To Top