Славни

Нога до небо кои оставаат без здив: Вака изгледа Американката со најдолги нозе

Чејс Кенеди (23) е Американка која е носителка на „титулата“ најдолги нозе. Типката повремено се занимава со моделинг, за да ги истакне своите природни атрибути.

Висока е 193 см, од кои „во нозе влегуваат“ дури 130 см. Еве како изгледа оваа девојка-авион.

To Top