Виц: Никогаш не сум го правела тоа

Млад дечко прашува надарена плавуша:
– Ќе се противите ли ако сакам да имам секс со вас?
– Но, јас никогаш не сум го правела тоа!
– Што?! Никогаш не сте имале секс?
– Не, никогаш не сум противела…