Виц: Ни прв, ни последен


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓После секс на прва брачна ноќ, мажот вели:

Срце, од тоа што го видов од тебе во кревет, мислам дека не сум ти прв.

А жената му враќа:

Маче, од тоа јас што го видов од тебе, нема да ми бидеш ни последен.