Мајтап

Виц: Нервозна жена и сообраќаец

Сообраќаецот ја известува нервозната жена која ја запрел со автомобилот:

„Госпоѓо, ќе ви пишам казна од 50 евра за навреда на полициски службеник“.

„Пиши 150 евра казна!“, му вели жената нервозно.

„Зошто?“, прашува полицаецот.

„Оти уште не сум завршила со навредите!“

Advertisements
To Top