Мајтап

Виц: На вечера кај швалерката

Оди Перо кај швалерката на вечера.
Додека спремала вечера му рекла на Перо да ги наостри ножевите бидејќи не сечеле.
Остри Перо и едно време сам си вика:
– Еее, мамето нејзино, како кај мене стално се остри, а јас никогаш не ги острам…

Advertisements
To Top