Мајтап

Виц: На детален лекарски преглед

Докторот ѝ вели на една жена додека ја прегледува:
– Срцето, притисокот и пулсот ви се во ред… Сега сакам да Ви го прегледам и она нешто, кое вас жените секогаш ве носи во проблеми.
Додека докторот пишува извештај, не ни забележува дека жената веќе се соблекла гола, легнала на креветот и ги раширила нозете:
– Ааа, не, не… облечете се госпоѓо! Сакам да ви го прегледам јазикот.

To Top