Видео

Охриѓани цел филм снимиле: Фантастично видео од Охрид Ултра Трејл

Минатиот месец, на падините на Галичица, се одржаа три засебни трки во планинско трчање – на 18, 66 и 107 километри, сите обединети во еден настан наречен Охрид Ултра Трејл. Охриѓани, во комбинација со планинско-тркачката екипа Трекс од Скопје, покажаа завидно ниво на организација од светски калибар. Кој беше дел од трките и настанот – знае зошто. А еве како си поминаа тркачите – видео пресек на целокупната дешавка со одлични и импресивни кадри. Секоја чест за одличното кратко филмче.

To Top