Виц на денот: Возачка


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Тип вози кола, одеднаш БАМ, некој го удира. Искача од кола нервозен, гледа кој го удрил.

Во колата позади плавуша.

– Ти ма гледаш ли што направи? Си полагала ли возачки?!

– Ма сто пати поише од тебе!