Ова кученце ги освои срцата на милиони луѓе (видео)

На социјалните мрежи се шири видео од кученце што го снимиле неговите посвоители на пат од засолништето до новиот дом.

Кучето од видеото, кое за 24 часа го погледнале повеќе од милион луѓе, е емотивно и не ги крие чувствата за фактот дека има нови сопственици и нов топол дом.

Ова кутре е доказ дека кучињата се навистина исклучително емотивни суштества и дека од првиот момент чувствуваат голема љубов, почит и благодарност кон својот сопственик.