Виц: Може си ми прв


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Дечкото на девојката:

Кажи ми, дали сум ти прв?

Знаеш дека може и да си ми прв. Од некаде си ми познат.