Виц: Милијардер на македонски начин


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Го прашуваат Македонец во УЈП:
– Каква е Вашата финансиска состојба?
– Пет милијарди и осумстотини илјади.
– Денари или евра?
– Не, реден број на листата на Форбс.