Мајтап

Виц: Маж и згодна девојка во маркет

Во огромен маркет маж ѝ приоѓа на една згодна бомбастична девојка:
– Извини, бев со жена ми до сега, но исчезна некаде во гужвата…
– И што да правам јас во врска со тоа?
– Па ништо, да поразговараме малку, да се запознаеме… Кога и да почнам муабет со некоја девојка со вакви гради, мојата жена секогаш се појавува од некаде.

To Top