Виц: Мара оде на суд


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Мара оде на суд и судијата а прашуе да каже како се случило силувањето:
– Прво ме фрли на земја, потоа ми ја раскина облеката… ми ја врза устата, па ми ги врза рацете, а да не ги раширев нозете и тие ќе ми ги врзеше.