Виц: Доага директорот од сабајле на работа


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Доага директорот од сабајле на работа и ја гледа секретарката како се прозева и се протегнува целата и ја прашува..
– Што ти е вака од сабајле?
А она срамежливо:
– Ееееее директоре, па ништо не ми е…
Тој упорно:
– Штом вака толку се тегнеш и се прозеваш, или ти се спие, или ти се ебе.
Она пак:
– Не, не ништо не ми е.
И директорот си заминал.Д ругиот ден повторно истата ситуација. Влегува директорот и секретарката се прозева и вели:
– Леле, ама ич не ми се спие…