Виц: Мајка треба да се слуша


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Ивана, ја слушаш ли ти мајка ти?
Ја слушам.
А татко ти?
И тој ја слуша!