Виц: Лек за слабеење


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Докторе, што да сменам во животот за да почнам да слабеам?

Треба да станувате порано.

Од спиење?

Не, од јадење.