Виц: Докторе, помагајте!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Влегува жена кај гинекологот и води цела банда деца:
– Докторе, гледајте ги колку се! Посоветувајте ме што да правам?
– А да пробате со презервативи на пример?
– Пробав. Еве го резултатот – Јован! – поттурнува едно дете напред.
– Апчиња?
– Пробав. Еве – Марија! – покажува друго.
– Па тогаш ќе мора спирала! Нема што друго!
– Пробав и тоа – Петре! – покажува и друго дете.
– Знаете ли што – престанете да имате с*кс со сопругот!!! – нервозно почнува да вреска докторот.
– Зоки, излези напред!