Виц: Крај на школска година


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Таткото го прашува синот:

Синко, ближи јуни, крај на школска година. Како ќе ја завршиш учебната година?

Тато, ти си фудбалер, ќе ти кажам, ќе ме разбереш. Решив да го продолжам договорот со клубот од минатата година на уште една сезона.