Мајтап

Виц: Кондомот од синот

Ја средува мајката собата од синот кога под креветот наоѓа неотпакуван кондом.

Го зема, оди кај синот кој гледа телевизија и му вели:

Сине, во твојата соба под креветот најдов кондом.

Синот ја гледа и вели: Добро, бабо.

Мајката: Зошто ме викаш бабо?

Синот: Оти вчера јас не го најдов тој кондом.

Advertisements
To Top