Мајтап

Виц: Колку е лош бракот

Малиот Трпе го прашува татко си:
– Тато кога ќе се оженам, колку време ќе трае бракот?
– Тоа ти е за цел живот сине.
– Леле, па бракот бил полош и од училиште!

Advertisements
To Top