Виц: Кој кивна пред Хитлер?


Викенд најава: Интер - Милан, Тотенхем - Ман.Сити и Феенорд - ПСВ ↓↓↓Говори Хитлер и некој во салата гласно кивнува.

Кој беше? прашува Хитлер.

Молк.

Прашувам кој беше? пак прашува Хитлер. Штама.

Прв ред да се стрела!

Го стрелаат првиот ред.

Кој беше? прашува Хитлер. Штама

Втор ред да се стрела!

Го стрелаат вториот ред.

Кој беше? пак прашува Хитлер.

Едно мало човече, сето стуткано, со страв вели:

Јас.

Па така кажи. На здравје бе другар, на здравје.