Мајтап

Виц: Кога ЕВН ќе ја исклучи струјата во општината

Ги вика градоначалникот службениците од општинската управа да им соопшти нешто.

Колеги и колешки, ЕВН ни ја исклучи струјата поради неплатен долг. Додека да платиме, тоа дури утре, денес ќе треба се да работите на стариот добар начин, како што се работело некогаш, рачно.

На тоа екипава одма вади шпилови карти од фиоките и почнуваа рачно да редат солитер.

To Top