Видео: Ликот на Меси се појави на…кокаин!

Огромна количина на кокаин падна во рацете на полицијата во Перу. Станува збор за 1417 килограми чист кокаин чија вредност се проценува на 85 милиони евра.

Кокаинот требало да биде пренесен во Белгија, но најинетресното е што на опаковките се гледа името и ликот на ѕвездата на Барселона, Лионел Меси.

Полицијата ќе испитува зошто името на фудбалерот се наоѓа на кокаинот, но за сега е исклучена било каква поврзаност на Аргентинецот со дрогата.