Мајтап

Сурово реален виц: Непотизам во болница

Чека пациентот и доаѓа некој од персоналот:

Здраво, вие сте лекарката?

Не, јас сум сестрата.

Како бре не ви е срам говеда, и по болници сите роднини се напикавте.

To Top